Hytale Norge
Owner default
Status offline
IP Hytale Not Release Yet
Website https://www.hytale.no
Players 0/0
Rank 50
Votes 0
Uptime 100%
Last Check Check Pending
Country Norway
Types Mini GamesSkywarsSurvivalSkyblock


Hytale Norge er en del av Vestlandet spill samfunnet, et samfunn som ble grunnlagt i begynnelsen av 2017. Siden den gang har Vestlandet skapt mange gode minner og spillglede for alle og enhver. Vi ønsker at alle skal kunne ta del i Vestlandet slik at vi kan spille sammen på et sosialt plan, og det passer for alle aldre enten du er 8 år eller 70 år. Det er derfor utrolig viktig for oss at tilpasningene er deretter slik at små barn kan spille sammen med godt voksne.

Vi er derfor en gjeng godt voksne som passer på at alle trives med nulltoleranse for mobbing og dårlig ordvalg. Vi i team Vestlandet gjør vårt ytterste for å skape den beste Hytale opplevelsen! Vi på Vestlandet elsker det vi gjør og alle har det samme målet. Nyskapende, en trygg tilværelse og ikke minst kunne tilby et spillsamfunn med masse lek og moro!

Hytale i seg selv har enda ikke blitt lansert for verden, men Vestlandet står allerede klare for å ta i mot norske Hytale spillere. Hytale Norge vil bli en av de første Hytale multiplayer servere i Norge!